Bouw- en renovatiebedrijf, voor al uw verbouwingen

Werkwijze

Beslissen en starten van de uitvoering

U heeft een voorbereidend gesprek met de werfleider van het renovatie en verbouwing bedrijf.  Na een grondig gesprek en een bezoek aan de toekomstige werf, maken wij u een prijsvoorstel volgens uw plannen.

De financiële kant

We komen samen een vast budget overeen, rekening houdend met wat uw wensen zijn. Alle extra renovatie of verbouwingswerken, bijvoorbeeld door onvoorziene omstandigheden, worden in regie of volgens afspraak buiten offerte uitgevoerd. Voor de aanvang van de werken vragen wij een voorschot en daarna worden betalingen opgevraagd volgens de afspraak van de overeenkomst en de afwerkingsgraad van uw renovatie of verbouwing.

Coördinatie

Het samenbrengen van de werken gebeurt door de projectleider. Hij zorgt er ook voor dat de afspraken nagekomen worden en dat de kwaliteit constant blijft. Dit spaart u een hoop werk en tijd uit, vooral als u niet steeds ter plaatse bent.

Voorbereiding van de verbouwing of renovatiewerf

Uw projectdossier wordt samengesteld zodra we uw getekend akkoord hebben. Daarna worden de voorbereidingen getroffen om de bouwwerken te starten. De werkmannen die uw toekomstige renovatie of verbouwing realiseren, zijn echte vaklieden in hun stiel. De zaakvoerder maakt deel uit van dit renovatie en verbouwingsteam en rapporteert rechtstreeks aan u over de vordering van de renovatie of verbouwingswerken. Er is dus geen tussenpersoon en zo kunnen we directer de werkactiviteiten controleren. De werfleider van uw woning beheert de planning en de coördinatie van de uitvoering.

Advies in afwerking

Wij voeren de renovatie of verbouwing uit volgens uw keuze en stijl. De materialen in de vloeren, kasten van de badkamers, keukens, type verlichting, kleur advies, afwerking van muren, parket enz. Wij kunnen ook de pleister- en schilderwerken uitvoeren van uw volledig project.